Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΧΙΛΙΑΣΜΟΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ - π. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΛΛΑΣ

 « .....  έστε γαρ καιρός  ότε της  υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται, αλλά κατά τας επιθυμίας τας  ιδίας εαυτοίς επισωρεύσουσι διδασκαλίας κνηθόμενοι την ακοήν .... πλην ο υιός του ανθρώπου, ( ο Μεσσίας  Ιησούς Χριστός ), ελθών άρα ευρήσι την πίστιν επί της γης; ».  
( 2 Τιμ. 4, 3-4.  Λουκ. 18,8 ) 

Ο Χιλιασμός - Μάρτυρες του Ιεχωβά, στην πραγματικότητα είναι μιά ύποπτη  Διεθνής Εταιρία, υπό την επωνυμία ΣΚΟΠΙΑ με έδρα το Μπρούκλιν στις Η.Π.Α., και οι ανά τον κόσμο οπαδοί της, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Μάρτυρες του Ιεχωβά», είναι πλασιέ της. Αυτή η πολυεθνική Εταιρία έφτασε, υπούλως, και στην Ορθόδοξη πατρίδα μας, μέσω μιάς Εμπορικής Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Αμερικής, και τονίζεται τούτο όλως ιδιαιτέρως και με έμφαση, γιά να καταφανή το ύπουλον γενικά της Εταιρίας αυτής και η εμπορικότητά της, και όχι η δήθεν θρησκευτικότητά της, όπως θα καταδειχτεί τούτο περίτρανα στην συνέχεια.

Είναι θανάσιμη ΑΙΡΕΣΗ ο Χιλιασμός – Μάρτυρες του Ιεχωβά, και ουδεμία απολύτως σχέση έχει με τον Χριστιανισμό, και μάλιστα με τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ Χριστιανισμό. Γιά τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο, να αναλύσουμε, τί  είναι ακριβώς Θρησκευτική ΑΙΡΕΣΗ, ώστε να είμαστε πλήρως ενήμεροι στις περιπτώσεις αυτές των διάφορων Χριστιανικών ΑΙΡΕΣΕΩΝ, όπως είναι πράγματι ο Χιλιασμός – Μάρτυρες του Ιεχωβά, γιατί πολλοί από αυτούς εκμεταλλευόμενοι την ονομασία τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ενοχλούν, και μάλιστα πιεστικά με το δυσάρεστο πολλές φορές αποτέλεσμα πολλοί να παρασύρονται και να στερούνται της σωτηρίας, να χάνονται ανθρώπινες ψυχές.     
Αίρεση λοιπόν, κατά την ΟΡΘΟΔΟΞΟ πίστη είναι, « μιά άλλη αλήθεια της Αγίας Γραφής εντελώς παραμορφωμένη ». Ένας διεστραμμένος δηλαδή αιρετικός θα μας πλησιάσει, και θα μας πιάσει κουβέντα, γιά πολύ γνωστά θρησκευτικά θέματα,  και θα προσπαθήσει, να μας τα παραποιήσει για να μας εξαπατήσει. Θα μας ειπεί δηλαδή, έτσι ωμά: «Ξέρεις, τα θρησκευτικά θέματα δεν είναι όπως σας τα λένε οι δάσκαλοι και οι παπάδες. Αυτοί δεν σου λένε την αλήθεια, σε κοροϊδεύουν σκόπιμα, γιά να σε εκμεταλλεύονται. Την αλήθεια θα σου την ειπώ μόνον εγώ. Ακολούθησέ με, αν όντως ενδιαφέρεσαι γιά την ψυχή σου, και θέλεις να την σώσεις». Εργάζεται δηλαδή, ο αλητήριος αιρετικός, με σύστημα, όπως τον διδάσκει ο πατέρας του ο Διάβολος.
Αρχίζει με παραπληροφόρηση και κινδυνολογία ο αιρετικός, όπως ακριβώς ο αρχέκακος και μισάνθρωπος Διάβολος που παρέσυρε τους Πρωτοπλάστους. Γιά τους αιρετικούς ισχύουν τα λόγια του Θεάνθρωπου Σωτήρα μας, του Μεσσία Ιησού Χριστού, προς τους άπιστους Ιουδαίους, « ... υμείς εκ του πατρός του  διαβόλου εστέ, και τας επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν. Εκείνος ανθρωποκτόνος ήν απ’ αρχής, και εν τη αληθεία ουχ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ », ( Ιωάν.8,44 ).
Έτσι ύπουλα και καταχθόνια εργάζεται ο αιρετικός, δήθεν Μάρτυς του Ιεχωβά, με σατανική μανία και πανουργία. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί απέναντί του, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι, όταν θα τον διακρίνουμε, να μην ανοίγουμε συζήτηση μαζί του. Ο Διαβολεμένος  αιρετικός είναι θανατηφόρο  εκτελεστικό όργανο της ψυχής μας.
Απώτερος σκοπός του Χιλιασμού - Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι, με τα διάφορα αντι/Χριστιανικά και αντ/Εθνικά βιβλία και περιοδικά που εκδίδει η πολυεθνική Εταιρία Σκοπιά, και με οποιοδήποτε άλλο θεμιτό και αθέμιτο τρόπο και μέσο, έτσι αδίστακτα, χωρίς ίχνος φόβου Θεού και σεβασμό προς τον ΘΕΟΕΙΔΗ άνθρωπο,  να διαβρώσει και να εξαλείψει από προσώπου της γης την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Χριστιανική Διδασκαλία, τις Θρησκευτικές και Εθνικές Παραδόσεις, τις Κυβερνήσεις, τους Νόμους, και γενικώς την έννομη τάξη κάθε Χώρας. Εδώ ακριβώς σκοπεύει και ο απάνθρωπος Μουσουλμανικός βαρβαρισμός με τις μετακινήσεις των Μουσουλμάνων της Ανατολής, και θα πρέπει, οπωσδήποτε να προσέξουμε, να προσέξουμε πολύ, όλες αυτές τις ύποπτες μετακινήσεις του Μουσουλμανικού πληθυσμού στη Χώρα μας και εκείθεν, πριν είναι αργά...  
Σκοπεύει να δημιουργήσει δηλαδή, τρόπον τινά, ο Χιλιασμός – Μάρτυρες του Ιεχωβά, σε συνεργασία με τον Μουσουλμανισμό, μιά γενική ΑΝΑΡΧΙΑ, και μέσω αυτής να τινάξουν στον αέρα τα πάντα, και όλα αυτά θα τα κατορθώσουν μέσω των ανά τον κόσμο φανατικών οπαδών της αμαρτωλής εταιρίας ΣΚΟΠΙΑ, έτοιμοι να στραφούν ακόμη και κατά της ίδιας της πατρίδας τους, και τα θυσιάζουν όλα οι δυστυχείς, στον βωμό του Αντί/Χριστου, Άθεου, και Απάνθρωπου Εβραϊκού Σιωνισμού, ο οποίος σήμερα εκφράζεται από τη Διεθνή Μασονία.
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά λοιπόν  πιστεύουν, ότι  θα αλλάξει η διακυβέρνηση αυτού του κόσμου, γι’ αυτό άλλωστε αγωνίζονται, και θα την αναλάβουν αυτοί υπό την κυριαρχία του Εβραϊκού πανθέου. Αυτά δυστυχώς τους ...τσαμπουνάνε οι ατσίδες του Μπρούκλιν της Αμερικής, και αυτοί όντες άγευστοι, της ουράνιας Ορθοδόξου Χριστιανικής διδασκαλίας, τους πιστεύουν και τους ακολουθούν πιστά. Δηλαδή, εδώ αποκαλύπτεται πλέον, ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι, καθαρά  μιά ύπουλη παγκόσμια πολιτική κίνηση με θρησκευτικό μανδύα, γιά    την εξαπάτηση..
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία, οι Χιλιαστές – Μάρτυρες του Ιεχωβά, βέρα Υλιστές. Δεν πιστεύουν στην ουράνια Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία, διό και βαρβαρίζουν, όλως ασυστόλως και ενσυνείδητα κατά της Αγίας Γραφής, και προσέτι διατελούντες μονίμως σε πνευματική αφασία, διαδίδουν οι άθλιοι, ό,τι ασεβές και βλάσφημο τους σερβίρει, η Εταιρία ΣΚΟΠΙΑ των Χριστομάχων και Θεομάχων του Μπρούκλιν, και βέβαια με το αζημίωτο, γιατί το χρήμα πέφτει γιά την αμαρτωλή ΣΚΟΠΙΑ αφειδώς , και μάλιστα προκαταβολικά.
Είναι λοιπόν Υλιστές οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Δεν ενδιαφέρονται ποσώς γιά την Αγία Γραφή, την οποίαν αδίστακτα την κακοποιούν, ή ακόμη και πολλάκις ενσυνείδητα την αγνοούν. Ο Χιλιασμός – Μάρτυρες του Ιεχωβά, βρίσκονται στο βαθύ σκοτάδι, και δρούν, όπως ακριβώς τους διατάσσουν οι Σατανοκίνητοι του Μπρούκλιν με τα αντίχριστα βιβλία και περιοδικά που τους εφοδιάζουν, με το αζημίωτο....  
Έτσι εργάζονται οι φανατισμένοι είλωτες, Μάρτυρες του Ιεχωβά, και δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά να προσπαθούν με δολιότητα και φανατισμό, στον αγώνα τους κατά της Ορθοδόξου διδασκαλίας, να μιμηθούν την αίρεση των ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ πλασάροντάς την μάλιστα με Ελληνικές φιλοσοφικές θεωρίες, με ξεπερασμένες Ιουδαϊκές δοξασίες, και με Ανατολικές ιδέες και διδάγματα, και πρό πάντων με περισσή δολιότητα, προκειμένου να πείσουν. Έτσι προσπαθούν να νοθεύσουν την ουράνια διδασκαλία του Θεάνθρωπου Σωτήρα μας, ΜΕΣΣΙΑ Ιησού Χριστού, οι ανεκδιήγητοι Χιλιαστές – Μάρτυρες του Ιεχωβά οι οποίοι, στην πραγματικότητα, κουβαλούν τον θάνατο...
Ξενοκίνητοι είναι οι Χιλιαστές - Μάρτυρες του Ιεχωβά, εντελώς έξω, και πέρα από την Αγία Γραφή, και άκρως επικίνδυνοι γιά την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Χώρα μας, για τους οποίους, μαζί και με τους μετακινούμενους Μουσουλμάνους, θα πρέπει να ληφθούν εγκαίρως μέτρα από το Ελληνικό Κράτος, πριν είναι αργά, και αρχίσουν επισήμως πλέον την διάβρωση και αποδιοργάνωση της ένδοξης Χώρας μας, γιατί τώρα τελευταία αρχίζουν, να μας τρίζουν τα δόντια τους. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι « Λύκοι βαρείς », ( Πράξ. 20,29 ), γιά την Εκκλησία ΕΚΕΙΝΟΥ, του Θεάνθρωπου Κυρίου μας Ιησού Χριστού, « ήν περιεποιήσατο διά του ιδίου αίματος » ( Πράξ. 20,28 )
Και προσοχή, αδελφοί Ορθόδοξοι Ελληνίδες Έλληνες Χριστιανοί!!  Η Βασιλεία του Θεού μας σημαδεύει. « Αγιάσατε πόλεμον, κηρύξατε ταύτα εν τοις έθνεσιν... » ( Ιωήλ 4,9 ). Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ο κόσμος, ότι ο Χιλιασμός Μάρτυρες του Ιεχωβά, είναι μιά επικίνδυνη, ως φαίνεται, παγκόσμια πολιτική Οργάνωση με Θρησκευτικό μανδύα, και με απώτερο πάντα σκοπό την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Θρησκευτική μας διάβρωση, και όχι μόνον....
Δεν θα ήταν κανείς μακράν της αληθείας, αν τελικά υποστήριζε, ότι είναι και φανατικοί Σιωνιστές οι Χιλιαστές - Μάρτυρες του Ιεχωβά, και μάλιστα έτοιμοι να συμβάλλουν ενεργώς  στην επικράτηση και εφαρμογή των  απάνθρωπων δεσμών που αποσκοπούν, να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα, οι Δαιμονισμένοι εκείνοι συντάκτες « ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ  ΣΙΩΝ ».      


                       Πρεσβύτερος  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: