Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Αγιασμό στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Ναούσης.


 Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το απόγευμα ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αγιασμό για τη νέα περίοδο λειτουργίας στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Ναούσης.
Μετά τον αγιασμό και μια σύντομη μουσική εκδήλωση ο σεβασμιώτατος μίλησε με θέμα: «Η αντιμετώπιση του πόνου στη σύγχρονη εποχή».

















Πηγή: Ι. Μ. Βεροίας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ χάρηκα που είδα τον κ. Μάριο Δομουχτσή!

Ο Θεός να τον στηρίζει στα έργα του και τους αγώνες του!

Ανώνυμος είπε...

Πανέμορφη η αίθουσα! Όλα οργανωμένα και υπέροχα τακτοποιημένα! Οι φωτογραφίες αναδύουν αρχοντιά και μεγαλοπρέπεια! Η αίθουσα εκδηλώσεων θυμίζει παλαιές δόξες!!! Άρε Κεχαγιά που ήσουν και που βρέθηκες............................

Ανώνυμος είπε...

Από μια επαρχιακή πόλη πήγε σε μια μεγαλούπολη. Τα υπόλοιπα των συγκρίσεως τα παραλείπω φίλτατε των 3.58.

Ανώνυμος είπε...

Από μία μικρή επαρχιακή πόλη των 18.882 κατοίκων ( απογραφή πληθυσμού 2011) τον αξίωσε ο Θεός να μεταβεί στην μεγαλώνυμη πόλη των Πατρών με 168.034 (απογραφή πληθυσμού 2011). Ας γίνει η σύγκριση μεταξύ των δύο πόλεων!
Δεν θα κάνω σύγκριση των δύο συλλόγων Ναούσης και Πατρών. Μπροστά στον Θεό ένα είμαστε και τους ιδίους σκοπούς επιδιώκουμε.
Αυτό το «Άρε Κεχαγιά που ήσουν και που βρέθηκες..» το που ήταν και που βρέθηκε είναι θέμα του Θεού που καθοδηγεί την ζωή μας και όχι ημών και υμών.

Ανώνυμος είπε...

Στην Πάτρα μεγαλούργησε ο π. Ευσέβιος, ανδρώθηκε ο Τρεμπέλας και έμεινε αλησμόνητος ο π. Χριστόδουλος. Η Πάτρα είναι η πρωτοπόρα του Χριστιανικού έργου σε όλη την Ελλάδα. Τιμή αι δόξα σε όσους συνεχίζουν το Έργο.

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο πόλεις ταιριάζουν σε κάτι: στην αποβιομηχανοποίηση και την ανεργία.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε τόπος έχει την χάρη και την ομορφιά του.

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιεραποστολική και αγωνιστική χρονιά εύχομαι στα αδέλφια της Νάουσας. Με δυναμισμό να μεταφέρουν το μήνυμα του Χριστού στην περιοχή τους.

Ανώνυμος είπε...

Στην Νάουσα ζήσαμε αξέχαστα χρόνια ως ομαδόπουλα με τον αγαπημένο μας υπεύθυνο κ. Κεχαγιά. Μας έλειψε και μας λείπει... Ευεργετημένη η πόλη των Πατρών. Εμείς τον αγαπούμε και πάντοτε τον έχουμε στην προσευχή μας. Φώτης

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς αναντικατάστατος. Στο χριστιανικό έργο ο ένας συνεχίζει το έργο του άλλου.