Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα Κατηχητικά Σχολεία της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών στην Μ.Φ. Η. "Η Αγία Σκέπη"

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μ.Φ.Η «Η Αγία Σκέπη», οι μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών, υπό την αιγίδα του προϊσταμένου του Ναού Αρχιμανδρίτου π. Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλου, οργάνωσαν και παρουσίασαν μία όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στους τροφίμους του Ιδρύματος, υπό την καθοδήγηση των Κατηχητών και Κατηχητριών. Η Χριστουγεννιάτικη Εορτή,  περιελάμβανε παραδοσιακά κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απαγγελίες ποιημάτων, χορευτικό δρώμενο καθώς και προβολή.
 Στο τέλος της γιορτής τα παιδιά και ο π. Κωνσταντίνος προσέφεραν στους τροφίμους μία όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή εις ανάμνηση της επισκέψεώς τους, και ο Διευθυντής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη της αγάπης τους.




















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα Χριστούγεννα!
Το να μαθαίνουν τα παιδια να σκορπούν αγάπη στους γέροντες με την παιδική τους ζωντάνια.
Μπράβο στον π. Κωνσταντίνο για την πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι χριστουγεννιάτικες εορτές στις ενορίες αλλά καλύτερες σε χώρους όπως αυτός που γεμίζουν χαρά οι παρουσίες των ανθρώπων σε συνανθρώπους των ευγηρείων, των ιδρυμάτων, των νοσοκομείων κλπ. καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα σε όλους σε μικρούς και μεγάλους που φροντίζουνε τέτοιες γιορτές.