Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες της ανοικοδόμησης του Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Καναγκα

  Με την χάρη του Θεού και με τις πρεσβείες του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου ξεκίνησαν οι εργασίες της ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Κανάγκα. Νέος προστάτης της πόλεως Κανάγκας.







Πηγή:  Πανελλήνιος Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής "Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"

10 σχόλια:

π.Κ.Τ. είπε...

Σεβασμιώτατε καλή δύναμη...μας γεμίζετε αισιοδοξία στην δύσκολη εποχή που διανύουμε..... Άξιος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Τέτοιες ειδήσεις μας παρηγορούν. Ο Θεός να δυναμώνει τον δραστήριο ιεραπόστολο Δεσπότη της Κανάγκας Θεοδόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπορεί να κάνει ένας κληρικός όταν αγαπά τον Θεό και θέλει να μεταφέρει το μηνυμα του Ευαγγελίου του στα έθνη.
Αξιός ο Σεβασμιότατος.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αποπεράτωση με τη βοήθεια τού Αγίου....

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό η ανέγερση του Ναού προς δόξα Θεού.

𝓟𝓸𝓽𝓪𝓶𝓸𝓾𝓵𝓪 𝓶𝓪𝓲𝓽𝓼 είπε...

Άξιος Σεβασμιότατε.....
Καλή δύναμη στο μεγάλο πνευματικό έργο της ιεραποστολής που επιτελείται....
Σας χαιρετίζει η Πατρώα Γη των Παρακαμπυλίων...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο το έργο που κάνει ο Μητροπολίτης Κανάνγκας. Η ορθοδοξία στα πέρατα του κόσμου. Ο Όσιος Παΐσιος θα πρεσβεύει για τους Κογκολέζους αδελφούς μας. Ένας ναός που τόσο ανάγκη έχουν σε αυτή την χώρα. Ευχόμαστε να χτιστούν γρήγορα και άλλοι ναοί για να μπορούν όλοι οι Κογκολέζοι να συμμετέχουν στα Ιερά μυστήρια της Εκκλησίας μας. Πρέπει να συνεισφέρουμε ο καθένας όσο μπορεί για να χτιστούν και άλλοι Ιεροί Ναοί, σχολεία, Ιατρεία. Πολλές οι ανάγκες σε αυτές τος χώρες.

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσουν όλοι για τον ναό αυτό και για να γίνουν και άλλοι. Στην Αφρική έχουν ανάγκη από ναούς. Ας το λάβουν υπόψη τους οι εδώ ενασχολούμενοι. Προσωπικά βοηθώ την ιεραποστολή γιατί εκεί κάνουν δουλειά μεγάλη και δύσκολη. Όλες οι ιεραποστολές δουλεύουν όταν άλλοι κάνουν εδώ δημόσιες σχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Μπράβο στον δραστήριο Μητροπολίτη Κανάγκας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ.κ. Θεοδόσιος τρέφει σεβασμό απέραντο προς τον Άγιο Παΐσιο διότι όταν σπούδαζε στην Αθωνιάδα τον είχε γνωρίζει και ωφελήθηκε από Αυτόν. Στην Πατρα όταν υπηρετούσε ως Προϊστάμενος του ναού του Αγίου Νικολάου έκτισε υπέρλαμπρο παρεκκλήσιο στον αυλόγυρο του Αγίου Νικολάου στο όνομα του Αγίου Παϊσίου. Τώρα το ίδιο κάνει και στην Μητρόπολή του. Άξιος.