Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, εορτή του Οσίου Χαρίτωνος του Ομολογητού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε Πανηγυρική, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό "Παναγία η Βοήθεια" του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ". 



Την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης π. Χαρίτων Αθανασόπουλος, εφημέριος του ως άνω Ιερού Ναού και υπεύθυνος του πνευματικού και ποιμαντικού έργου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στον πατέρα Χαρίτωνα τις θερμές, εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και του ευχήθηκε να συνεχίσει για έτη πολλά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ζέση ψυχής και καρδίας, την άοκνη διακονία του δίπλα στους ιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ασθενείς, τους συγγενείς τους, αλλά και σε κάθε πονεμένη ψυχή που αποζητά ανάπαυση και την παρηγορία.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστέ μας πατέρα Χαρίτωνα χρόνια πολλά, ευλογημένα,αγιασμένα και πάντα να έχετε υγεία για να υπηρετείτε τους αδελφούς μας στο νοσοκομείο Παναγία η Βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωστόπουλε σας ευχαριστούμε θερμά για τους αγαθούς λόγους που γράφετε για τον π. Χαρίτωνα. Η παρουσία του στο Νοσοκομείο του Ρίου Παναγία Βοήθεια είναι μεγάλη ευλογία για όλους μας. Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο και τον Επίσκοπο Κερνίτσης για την συχνή παρουσία τους στο Ναό του Νοσοκομείου μας.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ είπε...

Χρόνια πολλά και ευλογημένα π. Χαριτωνα. Βασίλειος +Ευγενία +Δημήτρης +Μαρίνα.