Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Αθώος ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος για την υπόθεση βιασμού - Δηλώνει «δικαιωμένος»

 «Νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της» δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσοστομος, τον οποίο το Μόνιμο Κακουργιοδικειο Λαρνακας Άμμοχωστου που συνεδρίασε σήμερα στην Λάρνακα αθώωσε και απάλλαξε από την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπιζε.
Η υπόθεση της κατηγορούσας αρχής, αναφέρει το Κακουργιοδικείο σε ανακοίνωση, στηριζόταν στη μαρτυρία της προπονούμενης η οποία δεν έγινε αποδεκτή και απορρίφθηκε αφού αυτή περιέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ψέματα και αλλοπρόσαλλους ισχυρισμούς σε ουσιαστικά, κυρία και καίρια σημεία.
Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.
Εξερχόμενος από την δικαστική αίθουσα ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος συγκινημένος, με δυσκολία και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε στο ΚΥΠΕ «νιώθω δικαιωμένος. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της».
Το Κακουργιοδικείο μέσα από μια εξονυχιστική ανάλυση της μαρτυρίας έκρινε την παραπονούμενη καθόλα αναξιόπιστη διαπιστώνοντας ότι περιέπεσε σε καίριες αντιφάσεις, προέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς τόσο στην κατάθεση της όσο και σε όσα είπε σε άλλους μάρτυρες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να το πουν καί τα κανάλια για αποκατάσταση τής τιμής τού ανθρώπου...