Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Je Suis ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ! - Κώστας Κακογιάννης

  «Je Suis ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ»
Αγαπητό μου Facebook, αγαπητέ μου κ. Ζαχαρούλη, αυτή είναι η πιο μεγάλη σας γκάφα: 
 
Εδώ και τρεις μέρες κλείσατε πάνω σ’ άνεμο τη σελίδα του πιο Άγιου ανθρώπου που έχω γνωρίσει, με την πρόφαση «Άσεμνου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει τους όρους».
 
Τι όρους να παραβιάσει αυτό το άκακο πλάσμα, αυτός ο κορυφαίος συνθέτης, που για πάνω από 30 χρόνια λόγω μυϊκής δυστροφίας βρίσκεται εγκλωβισμένος και καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και το ΜΟΝΟ πράγμα που μπορεί να κινήσει στο σώμα του είναι οι κόρες των ματιών, με τις οποίες ελέγχει και τον υπολογιστή.
Έτσι κι αλλιώς, το μόνο υλικό που ανέβαζε μέχρι σήμερα αφορούσε είτε τις δικές του συνθέσεις, είτε κείμενα που σκιαγραφούσαν την αγάπη του για τον Θεό και τον συνάνθρωπο. Χωρίς ίχνος κακίας ή κατηγορίας για κανέναν, γιατί κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η άγια του ψυχή.
 
Τo Facebook για τον Στέλιο μας ήταν η μόνη διέξοδός του στον κόσμο, η μόνη του επικοινωνία με το σήμερα, τις τέχνες και τους φίλους του. 
 
Σκεφτείτε λοιπόν νάκκον έξυπνα, νάκκον «Think Different» που θα λαλούσε τζαι η Apple. Τον Στέλιο θα μπορούσατε να τον έχετε σημαία, να τον εκμεταλλευτείτε ως ζωντανή διαφήμιση και να δώσετε μια πιο ανθρωπιστική διάσταση στο «Meta», το μετασύμπαν που ετοιμάζετε. 
Αντί αυτού του κλείσατε τη σελίδα.
 
Σκεφτείτε λοιπόν έξυπνα, γιατί ΜΟΝΟ στον κόσμο του Meta, o Στέλιος μας και άλλοι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται κατάκοιτοι θα μπορούν μέσω της εικονικής πραγματικότητας να περπατήσουν, να συναναστραφούν, να βρεθούν σε μια συναυλία, ακόμα και να χορέψουν ή και να πετάξουν!
 
Ναι, δυστυχώς αυτή είναι η γκάφα σας, διώξατε από τους κόλπους σας το πιο γερό σας χαρτί, γι’ αυτό και εγώ δηλώνω «Je Suis ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ»!
 
Κώστας Κακογιάννης
Costas CACOYANNIS Κώστας ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
 
Υ.Γ.1 Αν υπάρχει κάποιος που έχει διά ζώσης επικοινωνία (και όχι με υπολογιστή ρομπότ) με κάποιον από το Facebook για να βοηθήσουμε τον Στέλιο μας, παρακαλώ να το πράξει.
 
Ευτυχώς η σελίδα για like του Στέλιου μας δεν κατέβηκε και εκεί μπορείτε να τον στηρίξετε, ακολουθώντας τον:  Stelios Pissis Στέλιος Πισής
 
Υ.Γ.2 Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον συνθέτη και αγωνιστή Στέλιο Πισή, έχω την ευλογία να έχω σκηνοθετήσει μαζί με τον Πάμπο Κουζάλη το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Στέλιος / Υπέρβαση», που μπορείτε να δείτε εδώ: 
https://youtu.be/Y4NAtu4VLLs
 
Υ.Γ.3 Έτσι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι όλα αυτά γίνονται επειδή πλέον τα πάντα τα  ελέγχει  η τεχνιτή νοημοσύνη. Επιτέλους όμως αγαπητό μου Facebook, με τόσα έσοδα πρέπει να επενδύσεις σε ανθρώπους διορισμένους ειδικά σε κάθε χώρα για να ασχολούνται με τέτοια λεπτά τοπικά ζητήματα και γκάφες σου, με τηλεφωνική επικοινωνία. Προσωπικά, μου αντέγραψαν 5 φορές μέχρι σήμερα τη σελίδα μαφιόζοι και παριστάνοντας εμένα, έστελναν μηνύματα σε ανυποψίαστους ακόλουθους μου για να τους αποσπάσουν χρήματα. Όταν έκανα παράπονο στο Facebook για να κλείσουν αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς η απάντηση ήταν ότι «Δεν παραβιάζεται κάποιος όρος στα προφίλ αυτά» έστω κι αν το υλικό ήταν οι φωτογραφίες, τα βίντεο και το όνομα μου!!! Και ακόμη χειρότερα όταν αποτάθηκα στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί είναι ξένη εταιρία!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και να διαμαρτυρηθώ για την αδικία αυτή. Μήπως κάποιος από τους ειδικούς πρέπει να κάνει κάτι ποιο συντονισμένο για να συμμετέχουμε με διαμαρτυρία γενική και όχι κάτι μεμονωμένο που το θεωρό δύσκολο.