Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Τιμήθηκαν οι πρώτοι μαθητές Σχολείων Καράτουλα και Γουμέρου

Σε μία σεμνή εκδήλωση το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023
 
Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου  Καράτουλα, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023 η απονομή των Βραβείων Αριστείας Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου στους πρώτους μαθητές των τάξεων του έτους 2021-2022 του Λυκείου Καράτουλα, του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου.  
Η Υποδιευθύντρια του Λυκείου κ. Χαρά Κοτσώνη, στην εισαγωγή της εκδηλώσεως, ανέγνωσε το χρονικό της βράβευσης και το βιογραφικό των αειμνήστων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, που καταγόμενοι από το Αρβανίτη Ωλένης διακρίθηκαν στην Ιατρική επιστήμη και στο Πυροσβεστικό Σώμα, αφήνοντας παρακαταθήκη για στήριξη της Εκπαίδευσης στην περιοχή του τ. Δήμου Ωλένης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ή απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανασίου και Αρχιερατικός Επίτροπος Ωλένης π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος, εκπρόσωποι Βουλευτών του νομού Ηλείας, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο  Γενικός Γραμματέας Δήμου Πύργου κ. Ιωάννης Βαρελάς, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας κ. Ανδρέας Ζέρβας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ζωή Αναστασοπούλου, ο τ. Δήμαρχος Ωλένης κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, εκπρόσωποι των κοινοτήτων Καράτουλα και Γουμέρου, οι Διευθυντές  των τιμωμένων σχολείων, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, που ήταν και ο διοργανωτής των Βραβείων Αριστείας.
 
Συνολικά τιμήθηκαν 10 μαθητές από τα Σχολεία Καράτουλα και Γουμέρου, στους οποίους απονεμήθηκαν τα βραβεία από τους επισήμους που ήταν παρόντες και τους διευθυντές των Σχολείων. Η απονομή των βραβείων για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2022-2023 θα γίνει τον Οκτώβριο 2023, ενώ όπως ανάφερε και ο Πρόεδρος των Εκπολιτιστικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, εντός του έτους θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του Συλλόγου, Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές της περιοχής Ωλένης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: