Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ καθάρισμα σπιτιών πλημμυροπαθών

 Με πολλή αγάπη μαζευτήκαμε αρκετοί εθελοντές και μπορούμε να αναλάβουμε συστηματικά καθαρίσματα σπιτιών ΔΩΡΕΑΝ προφανώς!!

Καθάρισμα των σπιτιών που επλήγησαν από την πλημμύρα

Στις γειτονιές των πλημμυροπαθών συναντάς ομάδες εθελοντών που έρχονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν, να συμπαρασταθούν και να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους τους που σε μια νύχτα βρέθηκαν ξεσπιτωμένοι και αβοήθητοι.

Στην μακριά λίστα των αναγκών που καλούμαστε να συνδράμουμε είναι και η απομάκρυνση αντικειμένων μέσα από τα σπίτια και το πλύσιμο του κτιρίου.

Στην διάθεση των παθόντων βρίσκονται εθελοντές εξοπλισμένοι με πλυστικά μηχανήματα βενζίνης και ρεύματος και άλλα απαιτούμενα υλικά που απαιτούνται στον καθαρισμό. Τα σαββατοκύριακα η ομάδα ενισχύεται από περισσότερους εθελοντές που έχουν την ευχέρεια και προσέρχονται από διάφορα μέρη.

Προτεραιότητα έχουν οι οικίες που θα κατοικηθούν άμεσα.

Όσοι και όσες μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια καθώς επίσης και όσοι έχουν την ανάγκη της να επικοινωνήσουν στα τηλ 6977663453 (Βασιλική) και 6979441433 (Ζωή).

 

Πηγή: Facebook

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω για την ηρωική αυτή απόφαση της ουσιαστικής συνδρομής στους ανθρώπους που καταστράφηκαν σπίτια, οικοσκευές, ρούχα κλπ.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα από ιερείς με τους ενορίτες τους που φωνάζουν στους δρόμους για ταυτότητες, εμβόλια κλπ.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα από τα χριστιανικά σωματεία που μας έχουν τρελάνει με τις ηθικοπλαστικές ομιλίες και τους κύκλους και τα τετράγωνα.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα από χριστιανικά νιάτα που το μόνο που γνωρίζουν είναι να διαδίδουν τον έντυπο λόγο του Θεού όταν βγαίνουμε από τον εκκλησιασμό.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα από νεολαίους που πηγαίνουνε πολυήμερες εκδρομές χριστιανικού ρεπερτορίου σε κοσμοπολίτικα μέρη να πάνε τώρα δύο μέρες να βοηθήσουν.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα ιερέων που κάνουν μαζώξεις οπαδών τους για λόγια, λόγια, λόγια!
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα Μητροπολιτών με τους δυνάμενους ιερείς να σπεύσουνε να βγάλουν τους ανθρώπους από την λάσπη όχι της αμαρτίας αλλά από την λάσπη που έκανε ακατοίκητο το σπίτι τους.
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα
Υπάρχει μια τέτοια ομάδα
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.

Ένας 70ντάρης που θρηνώ για την κατάντια μας.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισες το κατηγορητήριο γιατί είσαι χριστιανός κοσμικός, δεν διαθέτεις πνευματικότητα -αν δεν κάνω λάθος. Ο Ιερέας του Ναού σοφός Γέροντας, που μας καθοδηγεί με τα λόγια της Αγίας Γραφής και των Αγίων Πατέρων και συγχρόνων Γεροντάδων, την Τετάρτη στο κήρυγμα με την Παράκληση μας είπε ότι η μεγαλύτερη προσφορά μας στους ανθρώπους αυτούς είναι η προσευχή μας και η ελεημοσύνη.
Εμείς οι χριστιανοί που αντισταθήκαμε στις ορδές του Αντιχρίστου, του οικουμενισμού, του αχειροτόνητου Επιφάνιου, του εμβολιασμού, του κλεισίματος των αγίων Ναών, των ομόφυλων ζευγαριών, της ταυτότητας και τόσων άλλων αντιχριστιανικών νόμων της άθεης πολιτείας. Προσευχόμαστε για ΜΕΤΑΝΟΙΑ ώστε ο Θεός να γίνει ίλεως για όλους τους παρασυρμένους. Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοβουλία υποδειγματική. Μπράβο σε όσους συμμετέχουνε. Δείχνουν την αλληλεγγύη τους όχι στα λογια αλλά στον ιδρώτα της κούρασης.

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Ο αληθινός χριστιανισμός.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι σχολιαστές μάλλον βγάζουν τα κόμπλεξ τους εδώ μέσα παίρνοντας αφορμή από διάφορα γεγονότα.
Κλασσική κομπλεξική αντίδραση ...