Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί.

Στο Facebook του μια προσωπικότητα του χριστιανικού χώρου δημοσίευσε την φωτογραφία με το: Αν διευθύνουν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί.
Δεν κατανοώ τι θέλει να πει ο ποιητής, αφού ο ίδιος διευθύνει  και επιθυμεί και για νέες θέσεις. Ζητάω τον προβληματισμό και την απάντηση των αναγνωστών σας κ. Αναστάσιε για να μου λυθεί η απορία.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
 Αριστόδημος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν διευθύνουν πάντα με την συναίνεση των ικανών. Άλλες φορές ξεγελούν και παίρνουν την διεύθυνση και μετά γράφουν στα παπούτσια τους, τους ικανούς. Οι ικανοί δεν καταδέχονται να τους φτύσουνε για να μην πέσουν στο επίπεδό τους. Αυτοί μετά εφόσον διευθύνουν παίρνουν τον ρόλο του κοσμοκράτορα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαϊκισμός της εξουσίας δεν έχει όρια στο χριστιανικό χώρο. Αν διευθύνει όπως λέει ο Αριστόδημος έπρεπε να ντρέπεται. Αλλά στο Facebook βάζουν πολλά για λάικ των ιδίων ανθρώπων. Ο ένας υπέρ του άλλου και το αυτό. Όσοι τον γνωρίζουν ας τον δοξάσουν με τους υπερφίαλους δεν τα βγάζεις πέρα.

Αθανάσιος Κοταδάκης είπε...

Αριστη η επισημανση κε Αρ. Παραπλησια με την εξης. Οταν οι δουλοι του αγαθου εξασθενουν το εργο της αναλαμβανεται απο αλλους σημειωμενους με την αντιθετη σφραγιδα. Αθ. Κοττ.