Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Το επιθετικό καπρίτσιο του Ράμα - Β. Βακάλης

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑ

Γράφει: ο Β. Βακάλης

     ΄Ηρθε, μίλησε, προκάλεσε, "λέρωσε" την πόρτα μας και απήλθε. Για τον Ε. Ράμα ο λόγος, ο οποίος - παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα του διεμήνυσε ότι είναι ανεπιθύμητος - εκείνος έκανε το επιθετικό του καπρίτσιο. Και βέβαια η δημοκρατική και πολιτισμένη πατρίδα μας ανέχτηκε τη χοντροκομμένη απρέπεια του Ράμα, αλλά η ανοχή δε αναιρεί την αλβανική κουτοπόνηρη χοντροκοπιά. Ράμα είναι αυτός, που έχει κόψει καπίστρι και νομίζει ότι θα πάει μέχρι το τέλος το ανθελληνικό και ρατσιστικό εις βάρος των Βορειοηπειρωτών πείσμα του. 

       Στην άφιξη και την αναχώρησή του η Ελλάδα τον προστάτεψε. Διέθεσε δυνάμεις ασφαλείας και η - κατά Ράμα - αλβανική μέρα κύλησε ομαλά. Παρ' όλα αυτά το χοτζικής κοπής σταλινικό αυτό απολίθωμα,  που παριστάνει τώρα τον δημοκράτη δε βρήκε ούτε μια λέξη ευχαριστίας να πει δημόσια στις αρχές της χώρας μας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ... τσαμπουκαλή Ράμα. 

        Μίλησε στους συμπατριώτες του με κάθε άνεση και ελευθερία. Αλλά δεν είπε ούτε μια λέξη νουθεσίας προς το πολυάριθμο αλβανικό στοιχείο στην Ελλάδα, που διαπρέπει στο έγκλημα, τη διαφθορά, το εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών, τις δολοφονίες και τις ληστείες. Ούτε μια προτροπή σεβασμού στους νόμους της χώρας που τους τρέφει και στη ζωή και τις περιουσίες των Ελλήνων. Αλλά πώς να μιλήσει ο Ράμα για τέτοια θέματα, αφού και ο ίδιος ως πρωθυπουργός ενθαρρύνει με τη σκανδαλώδη ανοχή του την παραγωγή ναρκωτικών, την οποία διοχετεύει σε άλλες χώρες για την καταστροφή νεαρών υπάρξεων! Από τα ναρκωδολάρια και τα ναρκωευρώ ζει το κόμμα του ο Ράμα, ο ληστής των περιουσιών των Β/Ηπειρωτών, ο δολοφόνος του Κ. Κατσίφα, το κορυφαίο στέλεχος της συμμορίας Τσιάσκα και Σια στη Χιμάρα. Συνιστούμε στον Ράμα την επόμενη φορά να επισκεφθεί τις γεμάτες από εγκληματίες συμπατριώτες του ελληνικές φυλακές.

       Με όλο αυτό που έκανε ο Ράμα προκάλεσε τους Β/Ηπειρώτες και τον Ελληνισμό ολόκληρο διαλέγοντας ως  μέρα επίσκεψης τη μέρα που συμπληρωνόταν έτος από την άδικη και εκδικητική φυλάκιση του Φ. Μπελέρη και παραμονή της επίσκεψης του ΄Ελληνα Πρωθυπουργού στην ΄Αγκυρα. 

        Ο εκτουρκισμένος Ε. Ράμα "λέρωσε" και την πόρτα μας με όσα είπε συγκεκαλυμμένα στην ομιλία του. ΄Εδωσε συμβουλές στο σύνολο της ελληνικής αντιπολίτευσης, τις θέσεις της οποίας καμώθηκε ότι δεν καταλαβαίνει. Απείλησε τον ΄Ελληνα Πρωθυπουργό  ότι θα γίνει ... εχθρός! Μπρρρρ ... Πρα, πρα, ωρέ Ράμα... Διετύπωσε διεκδικήσεις για τις συντάξεις των συμπατριωτών του, τους οποίους τρέφει η Ελλάδα και δεν τους πέταξε στη θάλασσα στο παρελθόν, όπως έκανε η Ιταλία. Απαίτησε ... "συγκυριαρχία" στην Ελλάδα, η οποία κατά τα λεχθέντα από τον Ράμα ... ανήκει στους ΄Ελληνες και στους Αλβανούς! Διαστρέβλωσε την ιστορία με τα περί Μπουμπουλίνας, η οποία βέβαια, πολεμούσε τους τουρκαλβανούς προγόνους του Ράμα για να λευτερώσει την Ελλάδα. Συμβουλές, απειλές, διεκδικήσεις, "συγκυριαρχίες", πλαστογραφία ιστορίας και άλλα φαιδρά, που αναδίδουν μια μπόχα ισλαμοφασίστα Ερντογάν, τον οποίο θαυμάζει και έχει ως πρότυπο ο Ράμα! Ας προσέξει ο Ράμα. Γιατί ούτε εκείνος είναι Ερντογάν, ούτε η Ελλάδα Αλβανία.- 

 

2 σχόλια:

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Ωραίο πολύ θα ήταν αν γραφόταν από κάποιον υπεύθυνο για την εξωτερική πολιτική μας. Σε κάθε περίπτωση, ο τεκμηριωμένος πατριωτικός λόγος, από όπου και εάν ακούγεται, είναι ωραίος.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα αυτά που είπε ή υπονόησε ο Ράμα, η απάντηση της Κυβέρνησης ήταν πολύ ....σκληρή καί αποφασιστική με την δήλωση, ότι η επίσκεψη του ήταν αχρείαστη.
Δέν μάς είπαν όμως, αφού ήταν αχρείαστη γιατί την επέτρεψαν ...