Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Θυρανοίξια τοῦ παρεκκλησίου τῆς Ἁγίας Ἄννης στον Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΗΣ

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ 
ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

Τήν Τετάρτη 23 Ἰανουαρίου καί ὥρα 17:00 ὁ Σεβασμιωτατος μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος θά τελέσει τά θυρανοίξια τοῦ παρεκκλησίου τῆς Ἁγίας Ἄννης πού βρίσκεται στόν περιβάλλοντα χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Θά ἐπακολουθήσει Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός.

4 σχόλια:

Εκτος Ορίων είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΣΤΟΛΟΓΕ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΟΥΣΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ! ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ. Η ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Υ.Γ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ, ΑΛΛΑ....

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ μου αποφεύγω να δημοσιεύω ερωτήσεις σε θέματα που κάνω αναδημοσίευση. Η ερώτηση πρέπει να υποβληθεί στους αρμόδιους. Το ερώτημά σου είναι εύλογο και το είχα υποβάλει και εγώ κάποτε σε άλλη περίπτωση. Σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις είναι θέμα αρχών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Αδελφέ Αναστάσιε,
σου εύχομε χρόνια σου πολλά και ευλογημένα και ο Κύρἶός μας να σε χαριτώνει πάντοτε, και να σου δίνει δύναμη να μας στηρίζεις πνευματικά με αυτην την ωραια προσπάθεια που κάνεις μέσα απο τα διαδίκτυο.
π. Βασίλειος Δημητρόπουλος

Αναστάσιος είπε...

Σεβαστέ π. Βασίλειε σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. περνώντας σχεδόν καθημερινά από τον Ναό θαυμάζω το νέο σας πνευματικό κέντρο το οποίο τελειώνει. Ο Θεός να σας χαρίζει και σας υγεία για να απολαμβάνεται τους καρπούς των ποιμαντικών σας κόπων.