Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αναβάλλεται η Εκδήλωση για το Έπος του 1940

Αναβάλλεται η Εκδήλωση για το Έπος του 1940

Σήμερα ημέρα εορτής για την Πατρίδα μας Ελλάδα μαζί με τις ευχές μας για Χρόνια Πολλά, ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η εορταστική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που ήταν αφιερωμένη στην Αγία Σκέπη της Θεοτόκου και στο Έπος του 1940.

Κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Κοσμά, η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:30’ στο Μεσολόγγι, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητος Αιτωλοακαρνανίας,  δεν θα πραγματοποιηθεί  για την αποφυγή της διαδόσεως του Covid-19, εφόσον υπήρξε πρόσφατη καταγραφή αυξήσεως των κρουσμάτων του ιού στην περιοχή.

1 σχόλιο:

Αναστάσιος είπε...

Επιθυμώ να συγχαρώ και να βάλω μετάνοια στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19 στην περιοχή του αναβάλει την εκδήλωση.
Η Αχαΐα από χθες είναι κόκκινη όπως πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο. Δεν βλέπω την ίδια τακτική από ανθρώπους που το όλο θέμα του Covid-19 το έχουν πάρει ανεύθυνα. Η ελαφρότητά τους δεν έχει όρια.