Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Επίκαιρο βιβλίο για τον Μέγα Βασίλειο!


 ΕΧΩ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ θΕΟΣ!
 
Συγγραφέας: ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ
Επιμέλεια: ΗΛΙΑΣ Γ. ΣΚΟΝΔΡΑΣ
Εκδόσεις:  Έαρ
 
 Ο βίος και η πολιτεία της ανεπανάληπτης μορφής του Μεγάλου Βασιλείου από τον –εξίσου μεγάλο– καρδιακό φίλο του, άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο. Μία βιογραφία-προσωπογραφία με εξαιρετικές πνευματικές προεκτάσεις και αναγωγές, που αναδεικνύουν ως ξεχωριστό πρότυπο τον Μέγα Βασίλειο για καθέναν που «έχει διαταχθεί να γίνει θεός», όπως ο ίδιος έλεγε, δηλαδή κάθε χριστιανό οποιασδήποτε τάξης και ηλικίας…
 
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ «ΣΩΤΗΡ»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ: Ο Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΝΕΠΝΕΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Να δείτε πώς συμπεριφέρθηκε στην εξουσία ο Μ.Βασίλειος!...

Α.Γωγου είπε...

Βιβλιο που καθρεφτιζομαστε και... ξαναβάζουμε στόχους
Τα σχόλια του κ.Ηλια Σκονδρα και η γλώσσα του κειμένου εξαιρετικά.Δουλεια επιμελημένη και άρτια.κσλη καρποφορία στις καρδιές των αναγνωστών

Θεόδωρος είπε...

Και εκ μέρους των Εκδόσεων "Έαρ" ευχαριστούμε τον αγαπητό και σεβαστό μας κ. Ηλία Σκόνδρα για την εξαιρετική μεταφορά του κειμένου και τον επιτυχή σχολιασμό.
Το πνευματικό αυτό κείμενο του Αγ. Γρηγορίου μας βοηθά με ουσιαστικό τρόπο να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον Μέγα Βασίλειο.