Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ έκαναν πάρτι γενεθλίων στον σκύλο τους – Η τούρτα που του ετοίμασαν

Τα Παράξενα της Κοινωνίας, «Σκυλολατρεία» είχε γράψει και τυπώσει ένα φυλλάδιο ο μακαριστός Αρχιμ. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος    εδώ και δεκαετίες αναφερόμενος στις τότε «κυρίες» του Κολωνακίου.

Αν ζούσε σήμερα τι θα έλεγε…. που  «Η τετράποδη Farlie έγινε 4 ετών και απόλαυσε μία μίνι τούρτα.»

"Πάρτι γενεθλίων για τον σκύλο τους έκαναν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον αγαπημένο του Τάιλερ Μακμπέθ στο σπίτι τους. Η τετράποδη Farlie έγινε 4 ετών και απόλαυσε μία μίνι τούρτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε την ξεχωριστή στιγμή στο Instagram, όπου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η Farlie αρχικά να ποζάρει στον φακό, ενώ μπροστά της είναι η τούρτα της με τα τέσσερα κεράκια.

«Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου» έγραψε ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του, και προσθέτει ««Μην τρομάξετε, η τούρτα είναι superfood dog cake»." Πηγή: ενικός

Σε ανύποπτο χρόνο είχα γράψει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα τι άλλες αμερικανιές θα μας πλασάρουν.
Παιδιά πεινάνε και οι εφοπλιστές φροντίζουν τα σκυλιά του να περνούν ζωή σκυλίσια με ανέσεις και γιορτές.
Το αίσχος ότι προκαλούν με την προβολή το κοινό που δεν τα βγάζει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην φαιδρότητα του θέματος υπάρχει και το κοινωνικό χιούμορ
Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τα γενέθλια του σκύλου του.
«Έχει κάποιο ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που με τον Παύλο Πολάκη προέβαλε κάποτε τον Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ τώρα προβάλλει τα γενέθλια του συμπαθέστατου Φάρλι και τα κεράκια που του έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ομολογώ… δεν το παίρνω αναγκαστικά αρνητικά διότι τους σκύλους τους λατρεύω και ποτέ δεν έχω ζήσει χωρίς σκύλο, αλλά ομολογώ ότι τούρτα δεν είχα κόψει ποτέ σε κανέναν… κύριε Κασσελάκη να σας ζήσει λοιπόν».

Ανώνυμος είπε...

Δέν έχουμε φθάσει στον πάτο ακόμη.
Εχει ακόμη παρακάτω.